Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Petita escena (nova finestra)
  del dimecres 20 d'octubre al dimarts 21 de desembre

  Petita escena

  Petita escena és una guia trimestral de la programació familiar dels equipaments culturals. Titelles, contes, poesia, tallers, cinema, ballet són algunes de les temàtiques proposades per als pròxims mesos. Una oferta adreçada als més petits per gaudir en família.

 • Veure imatge de OUT·SIDE’21: UNA (nova finestra)
  del divendres 22 d'octubre al dissabte 6 de novembre

  OUT·SIDE’21: UNA

  6a edició del cicle de músiques inusuals als centres d’art contemporani

  OUT·SIDE és un festival de músiques inusuals i noves creacions sonores que té lloc als centres d’art sensibles amb els nous llenguatges contemporanis. Aquest festival, creat el 2016, és l’únic a Catalunya d’aquestes característiques que aposta per donar visibilitat a noves músiques i propostes sonores.

  Enguany el cicle crea l’espai i el temps necessaris per acollir creacions de llarga durada que s’allunyen de l’estàndar habitual:

 • Veure imatge de XVI CICLE L'H BLUES & BOOGIE 2021 (nova finestra)
  del dissabte 23 d'octubre al dissabte 27 de novembre

  XVI CICLE L'H BLUES & BOOGIE 2021

  Octubre-novembre 2021

  La XVI edició de Festival de Blues & Boogie de L'Hospitalet, que organitza el Centre Cultural Collblanc-Torrassa, es celebrarà entre el 23 d'octubre i el 27 de novembre i comptarà amb més d'una dotzena d'activitats i concerts que tindran lloc a diferents escenaris de la ciutat.

  En el cartell d'aquesta edició destaquen la presència del bluesman nord-americà Watermelon Slim, la nova estrella de el soul britànic JP Bimeni, els pianistes de boogie-woogie Frank Muschalle, Paddy Middler i Lluís Coloma Trio, a més del duo madrileny Quique Gómez & Curro Serrano, una formació liderada per August Tharrats i les bandes Blues Train, Boozan Dukes i Lust N'Found.

  El cicle inclourà a més, com és habitual, presentacions de llibres, exposicions, conferències, documentals, una jornada especial dedicada a l'gospel i la tradicional Castanyada-Blues amb un concert on participarà la Marching Band de l'escola Ernest Lluch i la banda Dr Swinguez.

 • TePeKaLe SOUND 26/10/2021Veure imatge de TePeKaLe SOUND (nova finestra)
  Dimarts, 26 d'octubre

  TePeKaLe SOUND

  Concert de música experimental

  Per a aquest mes d'octubre, la proposta de l'espai TePeKaLe SOUND ens ve de la mà d'Agustí Martínez, Eduard Altaba i Quicu Samsó

 • Veure imatge de Sónar+D by L’Hospitalet (nova finestra)
  del dimecres 27 al dissabte 30 d'octubre

  Sónar+D by L’Hospitalet

  L’Hospitalet presenta, un any més, una proposta híbrida per al Sónar+D que uneix art, recerca i innovació

  El programa inclou un experiment científic que explorarà la curiositat de la música, una gran conferència plenària i produccions artístiques creades per alguns artistes del Districte Cultural.

 • KràmpackVeure imatge de Kràmpack (nova finestra)
  Dissabte, 30 d'octubre, 20 h

  Kràmpack

  El text de Jordi Sánchez narra la història de quatre amics que se’n van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90 (Friends, Frasier, la pròpia Plats Bruts), amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.

 • Rebota rebota y en tu cara explotaVeure imatge de Rebota rebota y en tu cara explota (nova finestra)
  Divendres, 5 de novembre, 20 h

  Rebota rebota y en tu cara explota

  Una creació d’Agnès Mateus i Quim Tarrida

  Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que tirem en l’estómac dels peixos que ens preparem per a sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixes i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen en un despatx.

 • Rebota rebota y en tu cara explotaVeure imatge de Rebota rebota y en tu cara explota (nova finestra)
  Divendres, 5 de novembre, 10 h

  Rebota rebota y en tu cara explota

  Una reflexió descarnada sobre la violència de gènere i la passivitat social. Un espectacle de denúncia per començar a dir les coses pel seu nom i vèncer la por. Contra els tabús contemporanis i la nostra hipocresia.

 • Veure imatge de Autónomos. El Musical (nova finestra)
  Divendres, 5 de novembre, 20:00 h

  Autónomos. El Musical

  Comèdia musical

  Autónomos. El musical és una comèdia musical d'èxit a la cartellera teatral de Barcelona, que satiritza sobre la dura vida dels treballadors autònoms espanyols. El musical destaca pel seu minimalisme escènic, ritme trepidant, humor desenfrenat, un constant suport audiovisual humorístic i enganxoses i divertides cançons.

  El musical destaca pel seu minimalisme escènic, ritme trepidant, humor desenfrenat, un constant suport audiovisual humorístic i enganxoses i divertides cançons.

 • Veure imatge de Què més hi havia en aquell lloc tret de nosaltres? (nova finestra)
  Divendres, 5 de novembre, 20:00 h

  Què més hi havia en aquell lloc tret de nosaltres?

  Companyia la filla del capità

  Tres performers (dues actrius i un músic) escenifiquen una dramatúrgia de caràcter intertextual conformada per obra poètica, assaig, ressenyes i biografia de les poetes russes Ana Akhmàtova i Marina Tsvetàieva.

 • Veure imatge de Rebeca Jiménez & Benjamín Prado (nova finestra)
  Dissabte, 6 de novembre, 20:00 h

  Rebeca Jiménez & Benjamín Prado

  Agitado y mezclado

  Agitado y mezclado és un espectacle íntim, sincer i ple de complicitat creat per dos grans amics on es fusionen poesia i música. Un viatge ple de emocions i sorpreses que bateguen des de la profunda admiració que tenen ambdós.

 • Veure imatge de Coplas del Alma (nova finestra)
  Diumenge, 7 de novembre, 19 h

  Coplas del Alma

  Emilio Gutiérrez Caba & Luis Santana

  Coplas del Alma és un recorregut – subjectiu i arbitrari, no acadèmic – pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins l’actualitat. Amb el piano de fons de Victor Carbajo. L’actor Emilio Gutiérrez Caba va desgranant els poemes mentre el baríton Luis Santana acompanya els versos amb cançons seleccionades segons l’autor i l’època.

 • Veure imatge de Sortida al TNC: La Víctor C., direcció de Carme Portaceli (nova finestra)
  Diumenge, 7 de novembre, 18h.

  Sortida al TNC: La Víctor C., direcció de Carme Portaceli

 • Veure imatge de Te quiero, Benedetti (nova finestra)
  Dijous, 11 de novembre, 20:00 h

  Te quiero, Benedetti

  La patria y el exilio

  Te quiero, Benedetti. (La patria y el exilio) és un recital homenatge a Mario Benedetti. I a través d’ell, dels seus poemes i proses, un homenatge a altres veus de la literatura llatinoamericana i espanyola. Un homenatge a les persones que es van haver d’exiliar de la seva terra.

 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila: Habitación de matrimonio (nova finestra)
  Dijous, 11 de novembre, 19:30 h

  Teatre a La Bòbila: Habitación de matrimonio

  de Bathsheba Doran amb La Nuestra Teatro

  Qui té l'última paraula sobre l'educació dels nostres fills? Estic educant bé als meus? Els dedico suficient temps? I a mi mateix? És necessari renunciar a la llibertat individual per a ser bon pare o mare? I perquè el matrimoni funcioni?

  “Habitació de matrimoni” posa el focus sobre aquestes qüestions a les quals donem cos i veu en l'escenari.

 • El Lazarillo de TormesVeure imatge de El Lazarillo de Tormes (nova finestra)
  Divendres, 12 de novembre, 20 h

  El Lazarillo de Tormes

  Rafael Álvarez, "El Brujo"

  Rafael Álvarez, un dels grans homes de l’escena teatral, torna a deleitar-nos amb la seva versió del clàssic El Lazarillo de Tormes. Un text magistral que presenta una original reflexió sobre la marginació i la fam. ¡Deixem-nos emocionar per l’exquisida interpretació de El Brujo!

 • El Lazarillo de TormesVeure imatge de El Lazarillo de Tormes (nova finestra)
  Divendres, 12 de novembre, 11 h

  El Lazarillo de Tormes

  Rafael Álvarez, "El Brujo"

  Un text magistral que presenta una original reflexió sobre la marginació i la fam
  ¡Deixem-nos emocionar per l’exquisida interpretació de El Brujo!

 • Veure imatge de “I qui, què sóc, no ho veieu?”. Miralls i diàlegs amb Felícia Fuster  (nova finestra)
  Divendres, 12 de novembre, 20 h

  “I qui, què sóc, no ho veieu?”. Miralls i diàlegs amb Felícia Fuster 

  Festival Acròbates

  Recital a dues veus per oferir una visió panoràmica de l’obra poètica de la poeta Felícia Fuster, en ple diàleg amb la poesia d’alguns autors internacionals de la seva generació (Joan Vinyoli, Idea Vilariño, I. Bachmann, Juan Gelman, A. Sexton...). A càrrec dels poetes Joan Duran i Mireia Vidal-Conte.
   

 • Veure imatge de Trópico de Covadonga (nova finestra)
  Dissabte, 13 de novembre, 20 h

  Trópico de Covadonga

  Rodrigo Cuevas

  Agitació folklòrica i electrònica, humor, erotisme elegant, hedonisme i una posada en escena que combina elements vintage amb videoprojeccions i coreografies contemporànies. Rodrigo Cuevas és, sens dubte un dels artistes més inclassificables del moment.

 • Veure imatge de Vers per on (nova finestra)
  Dissabte, 13 de novembre, 18:00 h

  Vers per on

  Companyia pentina el gat

  La Núria Freixa té un llibre de poemes sense enquadernar. Poemes sobre personatges i llocs de la nostra infantesa, sobre les estacions de l’any...

 • Veure imatge de Balla'm un llibre: El ball de les cireres, de Patricia Hastewell Puig a partir de l’obra de Montserrat Roig (nova finestra)
  Dissabte, 13 de novembre, 12h.

  Balla'm un llibre: El ball de les cireres, de Patricia Hastewell Puig a partir de l’obra de Montserrat Roig

  El ball de les cireres és un homenatge a l'obra de Montserrat Roig i a la dansa. És un duo de dansa contemporània interpretat per dues ballarines que escenifica el món novel·lístic de l'escriptora feminista i antifranquista, recalcant valors pilars de les seves obres com la democràcia i la llibertat.

  El ball de les cireres s'inspira principalment de la trilogia de Montserrat Roig, que inclou els llibres Ramona, Adéu, El temps de les cireres i L'hora violeta.

 • La nena dels pardalsVeure imatge de La nena dels pardals (nova finestra)
  del dimarts 16 al dimecres 17 de novembre, 10 h

  La nena dels pardals

  Teatre al Detall

  Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.

 • Veure imatge de Passatemps matemàtics (nova finestra)
  Dijous, 18 de novembre, 18:00 h

  Passatemps matemàtics

  La màgia de les matemàtiques a l'abast de grans i petits

 • El Gran ComediantVeure imatge de El Gran Comediant (nova finestra)
  Dissabte, 20 de novembre, 20 h

  El Gran Comediant

  Una comèdia de Joel Joan i Héctor Claramunt

  En Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Els dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix tirar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’auto ajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar. Tot s’hi val en aquesta competició desquiciada que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort…

 • Acròbates kidsVeure imatge de Dissabte familiar especial: Acròbates kids (nova finestra)
  Dissabte, 20 de novembre, 11:30 h

  Dissabte familiar especial: Acròbates kids

  Dissabte familiar especial Acròbates Kids.
  Un bri de mots a càrrec de Patrícia McGill.
  Sessió de contes, poemes i cançons.

 • Foto de O Val das MourasVeure imatge de O Val Das Mouras (nova finestra)
  Diumenge, 21 de novembre, 19:00 h

  O Val Das Mouras

  Bruixes i poetes

  Quatre anys després de la publicació d’A xustiza pola man, i després d’una aturada forçada per la pandèmia del coronavirus, O Val das Mouras torna als escenaris per presentar nou disc: Bruixes i poetes.

 • Veure imatge de The Django String Project (nova finestra)
  Divendres, 26 de novembre, 20:00 h

  The Django String Project

  Jazz Manouche

  El Festival Django L’H presenta una nova producció, un nou projecte dirigit pel músic hospitalenc Albert Bello: The Django String Project. Un projecte únic que proposa una nova sonoritat dins del panorama jazzístic nacional i internacional.

 • Veure imatge de Por la vida: Un recital ecopoètic i anticapitalista (nova finestra)
  Divendres, 26 de novembre, 20:00 h

  Por la vida: Un recital ecopoètic i anticapitalista

  Organitzat per Festival Acròbates

  POR LA VIDA és, sobretot, una "conversa" trascendentalista entre quatre éssers vius a través de quatre llibres de poemes: Siemprevivas de Maria Nieto, Llars, d'Escandar Algeet, La Senda de l'Cimarrón d'Ana Pérez Cañamares i Aisha de David transhumant (tots publicats per Ja ho va dir Casimiro Parker).

 • Veure imatge de 3ª edició del Tradibellvitge (nova finestra)
  Divendres, 26 de novembre, 21 h

  3ª edició del Tradibellvitge

  Jaume Arnella i Carles Belda (Cançons de taverna)

  Festival de música popular i tradicional de Bellvitge

 • Aurore Voilqué Trio Feat & Angelo DebarreVeure imatge de Aurore Voilqué Trio Feat & Angelo Debarre (nova finestra)
  Dissabte, 27 de novembre, 20 h

  Aurore Voilqué Trio Feat & Angelo Debarre

  Una visita esperada al Festival Django L’H. La violinista eclèctica Aurore Voilqué presenta enregistrament. Un homenatge al jazz manouche, l’estil musical que tant estima, al costat d’un dels més grans guitarristes de l’estil: Angelo Debarre. En aquest treball Un soir d’été , els dos solistes improvisen sobre una base rítmica impecable formada per Mathieu Chatelain a la guitarra i Claudius Dupont al contrabaix.

 • Veure imatge de Boogie Woogie Jubilée (nova finestra)
  Dissabte, 27 de novembre, 20:00 h

  Boogie Woogie Jubilée

  BOOGIE WOOGIE

  Torna la festa del Boogie Woogie al Barradas. Dos pianos a l’escenari, una sòlida base rítmica, una música trepidant que transmet alegria, força i felicitat.

 • Dissabte familiar especial Cicle Blues&BoogieVeure imatge de Dissabte familiar especial: Cicle Blues&Boogie. (nova finestra)
  Dissabte, 27 de novembre, 11:30 h

  Dissabte familiar especial: Cicle Blues&Boogie.

  Dissabte familiar especial Cicle Blues&Boogie.
  La petita harmònica a càrrec de Joan Pau Cumellas.
  L'harmònica és el més petit dels instruments i un dels més populars arreu del món. En Joan Pau Cumellas ens descobrirà la riquesa i la versalitat d'aquest instrument

 • Dissabte familiar especial Cicle Blues&BoogieVeure imatge de Dissabte familiar especial: Cicle Blues&Boogie. (nova finestra)
  Dissabte, 27 de novembre, 11:30 h

  Dissabte familiar especial: Cicle Blues&Boogie.

  Dissabte familiar especial Cicle Blues&Boogie.
  La petita harmònica a càrrec de Joan Pau Cumellas.
  L'harmònica és el més petit dels instruments i un dels més populars arreu del món. En Joan Pau Cumellas ens descobrirà la riquesa i la versalitat d'aquest instrument

 • The Django Orchestra AcademyVeure imatge de The Django Orchestra Academy (nova finestra)
  Diumenge, 28 de novembre, 19 h

  The Django Orchestra Academy

  The Django Orchestra Academy, és el gran conjunt de jazz manouche de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet (EMMCA) – que ja ha tocat a espais emblemàtics del país com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Ara, amb més il·lusió que mai de tornar a l’escenari del Teatre Joventut, han preparat un concert extraordinari amb un directe emocionant, amb nous arranjaments i convidats molt especials.

 • Acte suspès
  Veure imatge de Luis García Montero & Mercè Sampietro (nova finestra)
  Diumenge, 28 de novembre, 19:00 h

  Luis García Montero & Mercè Sampietro

  Complicitats

  Per motius personals dels artistes, l'espectacle queda suspès.

 • Veure imatge de Las Migas (nova finestra)
  Divendres, 3 de desembre, 20:00 h

  Las Migas

  Empatía

  Empatia és saber escoltar, és interpretar els senyals no verbals, és posar-se en la pell de l’altre, gairebé al principi de telepatia. Les cançons d’aquest nou espectacle s’han creat per aprofundir en aquest concepte.

 • Veure imatge de 23 F, Anatomia d'un instant (nova finestra)
  Divendres, 3 de desembre, 20 h

  23 F, Anatomia d'un instant

  Cia. Heartbreak Hotel

  Una proposta de teatre document. Una aproximació al període de la transició prenent com a eix vertebrador el cop d'estat del 23 de febrer de 1981. Un assaig que parteix de la novel·la de Javier Cercas, “Anatomia d'un instant”. Amb Pep Cruz, Xavi Sáez, Enric Auquer i Roser Vilajosana.

 • El Trencanous - Centre de Dansa de CatalunyaVeure imatge de El Trencanous (nova finestra)
  del divendres 10 al dilluns 13 de desembre, 10 h

  El Trencanous

  Centre de Dansa de Catalunya

  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.

 • Veure imatge de El Trencanous (nova finestra)
  del dissabte 11 al diumenge 12 de desembre, 18 h

  El Trencanous

  Centre de Dansa de Catalunya

  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski, basat en un conte d’Alexandre Dumas, que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins. Any rere any, el Centre de Dansa de Catalunya ens actualitza aquest ballet clàssic  per a petits i grans, convertit en tradició nadalenca arreu del món.

 • Veure imatge de Cobla La Principal de La Bisbal (nova finestra)
  Diumenge, 12 de desembre, 18:00 h

  Cobla La Principal de La Bisbal

  25è Concert de sardanes i música per a cobla

  La cobla La Principal de La Bisbal és la cobla oficial de la Generalitat de Catalunya. Premiada amb la Creu de Sant Jordi l’any 1988 i Premi Nacional de Cultura l’any 2014.

 • Veure imatge de Herois del cinema (nova finestra)
  Divendres, 17 de desembre, 20 h

  Herois del cinema

  Blass Ensemble de la Orquestra Simfònica del Vallès

  “Herois del cinema” és un  espectacle confeccionat amb les bandes sonores de pel·lícules molt populars i amb la figura de l’heroi com a eix vertebrador. Les músiques són interpretades per la secció de metalls de l0OSV amb el suport d’un percussionista. De la mà d’un narrador molt especial, l’actor Luis Posada, la veu habitual de Johnny Deep o Leonardo DiCaprio, un dels grans del doblatge espanyol.

 • Veure imatge de Cor New Gospel (nova finestra)
  Dissabte, 18 de desembre, 20:00 h

  Cor New Gospel

  El Cor New Gospel és una agrupació coral de L’Hospitalet amb més de deu anys de trajectòria. Un concert de quilòmetre zero per demostrar que la música, si està feta amb sentiment i complicitat, no té fronteres.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400