Cinema

RSS
 • Veure imatge de Cicle de cinema negre: The Falcon (nova finestra)
  del divendres 7 al divendres 28 de maig, 18h

  Cicle de cinema negre: The Falcon

  Els divendres a les 18 h. a la sala d'actes de la biblioteca

  Els divendres del mes de maig, la sala d'actes de la Biblioteca acollirà el cicle de cinema negre protagonitzat per l'actor Tom Conway, interpretant a "The Falcon". Del 7 al 28 de maig. Cal inscripció prèvia.

 • Veure imatge de Falling (nova finestra)
  del dimarts 11 al dimecres 12 de maig, 17 i 19.30h

  Falling

  John Petersen (Viggo Mortensen) viu amb la seva parella Eric (Terry Chen) i la seva filla Mònica (Gabby Velis) en el sud de Califòrnia. El seu pare Willis (Lance Henriksen/Sverrir Gudnason) és un granger amb idees i actituds més tradicionals i amb una idea de família nuclear de temps passats. La diferència entre els dos és un punt de frustració i conflicte continu.

 • Veure imatge de Cinema familiar: The Muppets (2011), dir. James Bobin (nova finestra)
  Divendres, 14 de maig

  Cinema familiar: The Muppets (2011), dir. James Bobin

  Durant les seves vacances a Los Angeles, Walter, el fan número u dels Muppets, i els seus amics Gary (Jason Segel) i Mary (Amy Adams) descobreixen que el petrolier Tex Richman (Chris Cooper) planeja demolir el Teatre dels Muppets per perforar el solar i extreure el petroli que es troba sota. Per muntar el Xou més espectacular dels Muppets i recaptar els 10 milions de dòlars necessaris per salvar el teatre, Walter, Mary i Gary busquen a la Granota Gustavo i als Muppets: Fozzie treballa en un casino de Reno amb la banda dels Moopets, Peggy treballa per Vogue com a dissenyadora de talles grans, Animal ha ingressat en una clínica de Santa Bàrbara per aprendre a controlar la seva ira, i Gonzo és un magnat de la indústria de la fontaneria. (FILMAFFINITY)

  Inscripció prèvia.

 • Veure imatge de Cinefòrum virtual "Llàgrimes en la pluja": Million Dollar Baby (2004), dir. Clint Eastwood. Coordinat per Dani Agudo (nova finestra)
  Dilluns, 31 de maig

  Cinefòrum virtual "Llàgrimes en la pluja": Million Dollar Baby (2004), dir. Clint Eastwood. Coordinat per Dani Agudo

  Després d'haver entrenat i representat als millors púgils, Frankie Dunn (Eastwood) regenta un gimnàs amb l'ajuda d'Scrap (Freeman), un ex-boxejador que és a més el seu únic amic. Frankie és un home solitari i adust que es refugia des de fa anys en la religió buscant una redempció que no arriba. Un dia, entra en el seu gimnàs Maggie Fitzgerald (Swank), una voluntariosa noia que vol boxejar i que està disposada a lluitar intrèpidament per aconseguir-ho. Frankie la rebutja al·legant que ell no entrena noies i que, a més, és massa gran. Però Maggie no es rendeix i es pica cada dia al gimnàs, amb l'únic suport de Scrap. (FILMAFFINITY)

  Inscripció prèvia.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400