Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Sónar+D by L’Hospitalet

L’Hospitalet presenta, un any més, una proposta híbrida per al Sónar+D que uneix art, recerca i innovació
del 27 al 30 d'octubre
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
Lloc: 

CCCB i Salamandra

L’Hospitalet presenta, un any més, una proposta híbrida per al Sónar+D que uneix art, recerca i innovació. Serà un punt de trobada per músics, compositors, historiadors culturals, tecnòlegs, científics i desenvolupadors per discutir, explorar i demostrar que la interacció entre humans i màquines pot generar entorns que no havíem imaginat abans.

El programa inclou un experiment científic que explorarà la curiositat de la música, una gran conferència plenària i produccions artístiques creades per alguns artistes del Districte Cultural. Apunta’t a l’agenda:

Being a Curious Music-Mind” by IDIBELL amb la DJ Alicia Carrera

L’equip de neurocientífics de l'IDIBELL i la Universitat de Barcelona liderats per Antoni Rodríguez-Fornells, desenvoluparan un experiment científic per estudiar les diferències individuals en la motivació intrínseca per buscar nova música i gaudir-ne. També provaran la idea que desenvolupar la curiositat per una cançó pot millorar la retenció de la memòria.

Per més informació sobre l’experiment clica aquí

Conferència plenària + produccions artístiques de Laura Llaneli, Saúl Baeza i Mario Santamaria
Conferència plenària per conèixer l’impacte i les aplicacions de la intel·ligència artificial en els processos artístics creatius i que dona el tret de sortida de les instal·lacions dels 3 artistes. Aquests esdeveniments contribuiran a generar reflexions al voltant del potencial que es genera del diàleg entre l’art i la tecnologia.

Exposició “De la Tierra” de Lolo&Sosaku
“De la Tierra” és un projecte expositiu i pedagògic que imagina un espai-temps en potència; una mutació del sistema en la qual les màquines i la Terra han forjat una nova aliança posant fi a modes d’existència humans. Així, “De la Tierra” imagina un nou ecosistema en el qual subjectivitats de caràcter maquínic coexisteixen amb la natura.

La mostra representa una línia d’investigació artística que Lolo & Sosaku han explorat en treballs recents (“Stellar”), però que per primer cop es produeixen juntament amb noves peces conceptualitzades i produïdes específicament per a la ciutat. Un imaginari postantropocèntric i les seves narratives que es materialitzen en un projecte a tres bandes: una exposició, un projecte pedagògic i un programa públic.


#SonarCCCB #SonarLH #LHciencia

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400