Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

La música de l’exposició Our garden needs its flowers

del 10 de març a l'1 de maig
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 

Centre d'Art Tecla Sala i Districte Cultural L'H

Lloc: 

Streaming /Centre d'Art Tecla Sala

Juntament amb les arts visuals i el disseny, la música és una de les disciplines artístiques del Districte Cultural de L’Hospitalet. En el marc de l’exposició “Our garden needs its flowers”, l’escenari Belvedere acollirà els concerts programats per la Sala Salamandra, un dels espais musicals de referència de la ciutat.

  • Dijous 11 de març, a les 20 h

Emissió en directe (streaming), a través d’aquest enllaç.

Neus Borrell i Bru Ferri van debutar el 2019 amb el disc Llibretes de Pepe Sales, posant música a sis textos inèdits del poeta Pepe Sales. Al seu nou treball, Llibretes i orogènesis, redimensionen obres poètiques de Maria Mercè Marçal, Doroty Armenia i Oriol Sauleda.

  • Dijous 8 d’abril, a les 20 h

Emissió en directe (streaming), a través d’aquest enllaç.

El vaporós i melòdic rock psicodèlic de The Zephyr Bones projecta imatges que van del seu Xile natal a la seva casa actual a Barcelona. El darrer àlbum de la banda, Secret Place, sintetitza el seu dream pop ple de guitarres en un estil batejat per ells mateixos amb el nom de beach wave.

  • Dissabte 1 de maig, a les 12 h

Centre d’Art Tecla Sala

Jara Aiala i Isaïes Albert encapçalen aquest projecte musical amb missatge feminista en què conflueixen diversos estils relacionats amb la black music. El seu primer treball, Nothing Less Than Art, marca les claus d’una aventura musical amb un fantàstic futur al davant. En aquest treball hi barregen gèneres com el soul, el reggae, el rock, el blues i fins i tot el trap, aliant-se entre ells quan els ve de gust i mantenint un esperit orgànic en tot moment que ret tribut a les músiques amb què han crescut.

L’espai Belvedere, on tenen lloc els concerts, ha estat projectat i realitzat pels arquitectes de l’estudi Takk. Aquest és un dels estudis de disseny que participen en l'exposició.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400