Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Violeta Mayoral. Ni de cerca el dia ni la noche de lejos

En el marc del cicle Districte Tecla Sala [Últims dies]
Veure imatge de S/T, 2022. © Violeta Mayoral (nova finestra)
Data: del 15 de setembre al 30 d'octubre
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

En una exposició tot tendeix a estar a orientat cap a un nord ben determinat. Hi ha un punt de referència: les obres; unes coordenades: les parets, els focus, les mides, i un punt zero d’observació: l’escala humana. Tanmateix, aquí, aquests elements coneguts ja no acompleixen la seva funció. L’ordre, el control i el coneixement no juguen amb les mateixes normes. Es proposa un altre estat, una altra atenció, altres direccions amb les que quals assimilar-nos.

Els elements són pocs. Els punts de referència varien i els punts de fuga ens volen treure del marc expositiu. No obstant això, fan la temptativa d’emplaçar-nos en un entorn indeterminat, a través d’un joc de distàncies i desenfocaments. Com quan l’ull es dilata per adaptar-se a la foscor. Quan l’orella vol sintonitzar amb un so remot. Quan es busca un sentit en la llunyania per descodificar la proximitat.

Comissariat: Albert Mercadé

-
Districte Tecla Sala es una proposta que aglutina el suport a la recerca, la producció i l’exhibició adreçada als creadors que estan treballant al Districte Cultural de L’Hospitalet.

Amb la col·laboració de l’Oficina del Districte Cultural de L’Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400