Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició SOM NATURA

Carles Azcón & Montserrat Serra
expo SOM NATURAVeure imatge de Exposició SOM NATURA (nova finestra)
del 13 d'abril al 9 de maig
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Ja fa massa temps que paraules com: incertesa, confusió o foscor estan massa pressents en el nostre dia a dia. Després d’un any de pandèmia necessitem estímuls diferents per a les nostres emocions i la nostre salut mental. L´expressió artística és un catalitzador dels nostres desitjos i frustracions. La vida està en constant moviment i tal com veiem a la realitat, podem passar de la llum foscor en poc temps. 

L’art ens ha donat aquesta llum al llarg d’aquest any excepcional connectant-nos amb la presència, el moviment, la vibració que ens mostra l’entorn. En la inspiració vegetal i les formes vitals i orgàniques, podem trobar el confort, l’energia i la vitalitat que necessitem per transitar moments incerts com l’actual. La sinergia entre nosaltres és el que ens ha portat a exposar conjuntament i us convidem a poder contemplar conjuntament les nostres obres pictòriques. Cercar l´ànima del color, la consciència i l´esperança.

D’aquesta experiència ens ha ressonat la necessitat d’adaptar-nos al ritme conscient de viure en l’aquí i l’ara. On creix la nostre vibració, l’esperança, el color, la bellesa i la vida.
Les nostres obres respiren l’entusiasme de la de la vida mateixa. Des de diferents perspectives, cada artista amb el seu llenguatge, ens connectem amb la transformació que és el creixement vital. Des del creixement d´una planta a l´alletament d´una filla, podem afirmar que som natura.

Dues maneres d´entendre la pintura i dialogar mitjançant l´expressió a partir del color, el moviment i el gest. Us convidem a gaudir d’una mirada a la realitat actual des de l’esperança i la llibertat ja que la vida sempre s’obri camí.

Carles Azcón

Montserrat Serra

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400