Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Curs de Creació de Podcast i Continguts Multimèdia

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Veure imatge de Curs de Creació de Podcast i Continguts Multimèdia (nova finestra)
del 31 d'octubre al 23 de desembre
Hora: de 10 a 14 h
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

CURS DE CREACIÓ DE PODCAST I CONTINGUTS MULTIMÈDIA

En el moment actual, ens trobem davant d'una situació d'efervescència de la comunicació. Si fa uns anys parlem dels blocs, de Twitter o de les xarxes socials com a elements clau en comunicació, actualment el so i l'audiovisual s'està consolidant com una oportunitat de creixement i innovació. Aquest context deriva que el mercat laboral està demanant joves amb habilitats en comunicació que tinguin totes les claus per treure partit a l'audiovisual.

Et presentem el Curs de Creació de Podcast i Continguts Multimèdia, un programa que cerca capacitar professionalment aquells perfils interessats en la indústria audiovisual per aconseguir una especialització que afavoreixi l'ocupabilitat. I per aconseguir-ho, us plantegem un curs que es desenvoluparà a través d'una formació eminentment pràctica i de la mà de professionals del sector. Entre ells destaquen locutors, creadors de podcasting, dissenyadors de so, muntadors i experts de la indústria de la ràdio, la televisió i els nous canals de comunicació.

La proposta educativa té per objectiu donar una visió integral del món de la comunicació, plantejar reptes nous en matèria audiovisual i quines oportunitats presenta cada canal i format. I aprendràs nous estils i fórmules de transmetre la informació, coneixeràs nous canals, plataformes i eines que t'ajudaran a arribar a un públic general o específic, en funció del target o segment al qual es dirigeixi el projecte.

Aquest programa formatiu és completament gratuït i està impulsat per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, la Escuela de Organización Industrial (EOI) i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa Garantia Juvenil.

Sessions:

  • Duració del curs: d'octubre a desembre 
  • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h
  • Duració: 96 hores + 10 hores de mentoria
  • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat. Preferiblement en possessió de títol de batxillerat o estudis superiors en Màrqueting, Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat.

Més informació

Inscripcions

Altres cursos

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400