Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Presentació de les millores d’accessibilitat al saló de Plens (nova finestra)
03/12/2021 13:00:00
Dia de les persones amb Discapacitat

Presentació de les millores d’accessibilitat al saló de Plens

Durant l’acte s’ha projectat l’audiovisual “Fem un saló de Plens per a tothom”, on els pròpies validadors expliquen l’experiència i el treball realitzat

Aquest matí, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, s’han presentat les millores d’accessibilitat incorporades a la reforma del saló de Plens de l’Ajuntament.

L’entitat APOSS-Tallers Bellvitge i les àrees municipals de Benestar i Drets Socials i Espai Públic han presentat aquestes millores en les quals ha col·laborat l’associació per tal d’adaptar-lo a tothom amb propostes de millora en accessibilitat cognitiva i auditiva.

Durant l’acte, el regidor d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans, Jesús Husillos, ha valorat com a molt positiva el treball conjunt amb Tallers Bellvitge per a la millora de l’accessibilitat al saló de plens i ha dit que “encara ens queda camí per recórrer, aquest és un primer exercici i traslladarem amb aquesta experiència en altres equipaments municipals”. D’aquesta manera, segons Husillos, “aconseguim que les persones discapacitades aportin la seva mirada per ajudar-nos a millorar per aconseguir una ciutat encara més accessible a tothom”.

Durant l’acte s’ha projectat l’audiovisual “Fem un saló de Plens per a tothom”, on els pròpies validadors expliquen l’experiència i el treball realitzat.

El Saló de Plens de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha estat objecte els darrers mesos d’unes obres de reforma integral, que ja han finalitzat. L’actuació ha permès posar al dia les prestacions i l’ús de la sala, amb la implantació de diverses mesures de seguretat, confort i avenços tecnològics per a la realització dels actes i les seves retransmissions audiovisuals i telemàtiques.

L’espai s’ha adaptat als nous requeriments i, així, la reforma del Saló de Plens permet ara la flexibilitat d’usos i l’aforament en funció de l’activitat a desenvolupar, amb part de les butaques no fixes i tenint en compte l’accessibilitat i la integració dins la sala de les persones amb mobilitat reduïda. A més, s’hi ha incorporat un bucle d’inducció o sistema de so que transforma i millora el senyal d’àudio per facilitar el seguiment dels actes a les persones amb reducció auditiva i per obtenir un so net i intel·ligible.

 

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400