Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Torre Barrina, estudi de gravació del programa Aquí Catalunya de la SER (nova finestra)
24/03/2023 10:15:00
Innovació social

Torre Barrina, estudi de gravació del programa Aquí Catalunya de la SER

Estudiants i entitats de la ciutat hi han assistit com a públic

Torre Barrina ha acollit avui el programa informatiu dels matins de la Cadena SER Aquí Catalunya de 8 a 10 hores. El programa, que recull l’actualitat de Catalunya amb entrevistes i informació, s’ha realitzat amb públic per mostrar com es fa un informatiu en directe.

Per conèixer aquesta experiència, ha assistit com a públic la classe de 6è de primària de l’Institut Escola Maria Miret que porta a cap en aquest equipament el podcast El volcà del temps. També hi han assistit els usuaris del podcast de gent gran El Bando, de Ràdio PAH i del Punt Òmnia Gornal.

La comunicació, i en aquest cas la ràdio, és una eina d’aprenentatge i transformació social que Torre Barrina i l’equip tècnic han posat a disposició de la ciutadania, amb l’objectiu de donar rellevància a les seves inquietuds i visió del món.

Els projectes de ràdio s’inicien en aquest equipament el 2015, i des de llavors, s’han acompanyat i impulsat un total de 94 projectes radiofònics, amb més de 1.082 programes. Entre estudiants i ciutadania, 5.800 persones han passat per l’estudi de ràdio. En l’actualitat, es desenvolupen 32 projectes de comunicació amb els centres educatius i 11 més amb entitats de la ciutat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400