Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Guàrdia Urbana lliura medalles de col·laboració ciutadana a 11 col·lectius per la seva tasca contra la Covid-19 (nova finestra)
24/11/2021 20:15:00
Seguretat i convivència

La Guàrdia Urbana lliura medalles de col·laboració ciutadana a 11 col·lectius per la seva tasca contra la Covid-19

L’acte de celebració de la Diada de la Guàrdia Urbana serveix per reconèixer el treball de la policia local al llarg de l’any i per agrair la col·laboració de la ciutadania, les entitats, les institucions i la resta de cossos policials

El Teatre Joventut ha acollit aquest dimecres la celebració de la Diada de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet amb l’acte de lliurament de medalles i distincions a agents, ciutadans, col·lectius i altres cossos policials per la seva trajectòria, reconeixement d’actuacions destacades i col·laboració en l’àmbit de la seguretat i la prevenció.

Aquest any reben 11 medalles de la Guàrdia Urbana a la col·laboració ciutadana, per la seva dedicació en la primera línia d’atenció a la ciutadania en la lluita contra la Covid-19, els col·lectius del Cos Mossos d’Esquadra-ABP L’Hospitalet, Cos Nacional de Policia de L’Hospitalet, Exèrcit del Quarter del Bruc, Guàrdia Civil, Protecció Civil, agents cívics de la Secció Prevenció, Convivència i Civisme, així com la Unitat de Prevenció i Riscos Laborals de l’Ajuntament, Creu Roja, Servei d’Emergències Mèdiques, Hospital General de L’Hospitalet i Hospital de Bellvitge.

També s’atorguen aquestes medalles a ciutadans a títol individual pel coratge i la valentia demostrats en l’auxili d’altres persones, malgrat els riscos per a la pròpia integritat.

Moltes gràcies a tots vosaltres per fer que aquesta ciutat sigui cada dia millor. El més just era reconèixer a totes aquelles persones que amb el seu esforç, dedicació i compromís van protegir L’Hospitalet, al conjunt dels ciutadans, durant el mesos més terribles de la pandèmia”, ha declarat l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín.

De la Guàrdia Urbana, han rebut medalles de distinció professional comandaments i agents per la seva trajectòria professional i actitud de constant superació durant els més de 20 anys que porten al cos, i s’ha atorgat la medalla de la Guàrdia Urbana a un agent per la seva valenta intervenció en una situació de greu risc arran d’una explosió a l’interior d’un habitatge.

Atès que l’any passat no es va poder celebrar l’acte a causa de la pandèmia, en la celebració d’avui també es lliuren les medalles de distinció professional i de la Guàrdia Urbana concedides l’any 2020; a més de les plaques al personal jubilat i a títol pòstum i els diplomes de felicitació a guàrdies per actuacions destacades.

La Diada de la Guàrdia Urbana serveix per reconèixer la important tasca que desenvolupa la policia local al llarg de l’any a la ciutat i per agrair la col·laboració, en l’àmbit de la seguretat i la prevenció, de la ciutadania, les entitats, les institucions i la resta de cossos policials.

El Servei de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, amb 171 anys d’existència i 42 anys de treball en l’actual etapa democràtica, és una policia eficaç, dinàmica i moderna, que aplica un model de proximitat en contacte directe amb el veïnat, el teixit comercial i les entitats ciutadanes, i actua en col·laboració amb Protecció Civil i la resta de cossos policials.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400