Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Lectura del manifest “A L’Hospitalet plantem cara a l’LGTBI-fòbia!” (nova finestra)
17/05/2024 18:30:00
Diversitat sexual, afectiva i de gènere

Lectura del manifest “A L’Hospitalet plantem cara a l’LGTBI-fòbia!”

La plaça de l’Ajuntament ha acollit l’acte central del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia a L’Hospitalet

La plaça de l’Ajuntament ha acollit la concentració i la lectura del manifest “A L’Hospitalet plantem cara a l’LGTBI-fòbia”, a càrrec de representants de L’Horgull, ALISE i Les Bruixes, associacions de la ciutat que treballen pel respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere. A l’acte central del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia a L’Hospitalet han assistit l'alcaldessa Núria Marín i regidors i regidores del PSC, ERC+EUiA, PP i  LHECP-C, i ha comptat amb l’actuació de la rapera Cecé.

L’Hospitalet s’ha sumat un any més a les reivindicacions del 17 de maig, Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia, per recordar a la ciutadania que encara avui es produeixen situacions de discriminació, d’injustícia i de violència envers les persones per qüestions d’identitat o expressió de gènere, per les seves diferències en el desenvolupament sexual o per la seva orientació sexual i afectiva.

Per tal de sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBI a través de la informació, la reflexió i la denúncia s’han organitzat diferents activitats. Així, ahir va tenir lloc la sessió de cinefòrum, “Gosadies”, amb la projecció i el debat al voltant de tres curtmetratges amb una mirada plural sobre expressions de persones lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals, que va tenir lloc a l’Espai Jove Ca n’Arús.

El programa l’organitza l’Oficina Municipal LGTBI+ de L’Hospitalet, en col·laboració amb les entitats L’Horgull, Associació per la Llibertat Sexual (ALISE) i l’Associació Feminista Les Bruixes.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400