Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Hospital de Bellvitge obre avui un punt de vacunació contra la Covid (nova finestra)
13/01/2022 12:20:00
Salut 

L’Hospital de Bellvitge obre avui un punt de vacunació contra la Covid

El punt, a Consultes Externes, s’afegeix a la llista de punts que es poden seleccionar des de l’aplicació del Departament de Salut per sol·licitar cita prèvia

La ciutat de L’Hospitalet compta des d’avui amb un nou punt de vacunació contra la Covid-19 a l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Aquest centre hospitalari obre avui dijous un punt de vacunació adreçat a la ciutadania al qual es podrà es acudir amb cita prèvia per rebre la vacuna contra la Covid-19.

El punt de vacunació està ubicat a la planta baixa de l’edifici de Consultes Externes i el seu horari és de dilluns a divendres, de 16 h a 21 h.

A partir d’avui, aquest dispositiu de vacunació s’afegeix a la llista de punts disponibles que la ciutadania pot seleccionar des de l’aplicació del Departament de Salut per sol·licitar cita prèvia a https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/ .

L’objectiu de la posada en marxa del nou punt és reforçar el conjunt de dispositius de vacunació, oferint una possibilitat més a les persones usuàries a l’espai de consultes especialitzades de l’Hospital de Bellvitge, que rep cada dia centenars de persones.

A L’Hospitalet, en data 8 de gener, s’han administrat 428.847 vacunes. El 83,45% de la població de la ciutat s’ha vacunat amb una dosi i el 77,67% de les persones majors de 12 anys ja estan immunitzades amb dues dosis. També s’han administrat 52.933 terceres dosis de la vacuna.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400