Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Les entitats i el veïnat de les Planes-Blocs Florida dissenyen les 60 actuacions a fer al barri d’aquí a 2030 (nova finestra)
03/12/2021 10:00:00
Les Planes-Blocs Florida

Les entitats i el veïnat de les Planes-Blocs Florida dissenyen les 60 actuacions a fer al barri d’aquí a 2030

Una trobada al Centre Ana Díaz Rico posa de relleu el treball en xarxa de totes les entitats i la tasca realitzada per la millora de la qualitat de vida amb les 20 accions que ja estan en marxa

Entitats i veïnat de les Planes-Blocs Florida es van aplegar ahir al Centre Ana Díaz Rico per tancar la primera etapa de redacció comunitària del Pla d’acció, en una trobada sota el títol Enxarxem. El Pla d’acció contempla les 60 accions que es faran fins l’any 2030, 20 de les quals ja estan en marxa.

A la trobada es va presentar un audiovisual en el qual 16 entitats del barri van presentar els projectes i serveis que desenvolupen al barri, com ara l’Espai Jove Sidecar, Educació en el lleure, l’Escola de Vida, Filmseré, Tasta oficis, Teixim espais de cursa, Cruyff Court Jordi Alba o l’Espai Comunitari Matacavalls. D’aquesta manera es va posar de relleu la gran tasca que agents, entitats i veïnat aporten per millorar el benestar de la comunitat. També es va visualitzar la interrelació establerta, el treball en xarxa, entre totes les entitats per tirar endavant projectes al barri.

El Pla integral les Planes-Blocs Florida té com a objectiu abordar una transformació profunda i global del barri (social, cultural, educativa, urbanística...), per tal de garantir la millora de qualitat de vida i convivència dels residents afavorint la integració, l’equitat i la cohesió social. És per això que l’Ajuntament s’ha compromès a invertir recursos econòmics i humans en aquest territori i elaborar un pla d’actuació que abordi totes les decisions que cal prendre en els àmbits social i urbanístic.

Abans de la trobada, a l’exterior del Centre Ana Díaz Rico i al davant del darrer mural que s’ha pintat als Blocs Florida, es va fer un petit concert a càrrec dels grups de tàndem de 5è de l’escola Pau Vila i de 6è de l’escola Lola Anglada i de l’Ensemble Bams de l’Escola de Música-Centre de les Arts (EMMCA).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400